Horloges Armani Clock Heren Clock Armani Ar1452 Clock Ar1452 Horloges Armani Heren m8wvNn0O

In kringetjes blijven ronddraaienAdidas Schoenen Kant Bibliotheek Hardinxveld nl Wit fY7gyb6

In kringetjes blijven ronddraaien. Het blijven ronddraaien in kringetjes. Hoe komt dat nou? Je denkt dat je eindelijk een patroon hebt doorbroken, een situatie hebt aangepakt, genoeg aan jezelf hebt gewerkt om als een raket uit te breken.

Die gesprekken komen met de regelmaat aan de orde. Denken dat je iets uit het verleden had verwerkt. Je snapt er niets van. Je hebt zoveel geld uitgegeven aan zowat alle therapievormen en toch heb je het gevoel dat je in kringetjes blijft ronddraaien. Het gevoel dat je ‘ergens’ in vast blijft zitten en er niet uitgeraakt.

Dat gevoel kan als zeer ontmoedigend ervaren worden. Niets helpt. Ja, je bent wel enkele honderden, duizenden euro’s armer geworden. Nu ik stel het niet zo zwart/wit. Maar als dat je gevoel is, is dat jouw ervaring en jouw gevoel. Er zullen zeker wel ervaringen zijn waarop je kunt kijken op een positieve manier. Het zijn meestal zeer hardnekkige thema’s die op een zeer diepe laag zitten en kunnen ook zeker gerelateerd zijn aan waar je ergens bewust/onbewust vandaan komt in je oorsprong.

Maar waarom blijven we in cirkeltjes ronddraaien, dat is toch niet wat we willen? Lees even het blog terug. ‘Een nieuwe aarde.’ Van daaruit kan het kwartje gaan vallen. We denken te leven. We hebben geleerd het leven te moeten ‘begrijpen’ en we ‘grijpen’ naar alles wat het leven zin geeft. We grijpen ook naar dingen die het leven ont-zint. Vasthouden aan het verleden, vasthouden aan verdriet, woede, haat, aan vorige levens zelfs. Vastklampen aan een mooie toekomstgedachten.
We blijven als een hamster in zijn rad situaties herhalen, we lopen ons gek in dat rad, en maar hollen en lopen. Waarnaartoe? Waar wil jij heen? Waarom blijven lopen en hollen tot je uitgeput in het rad stuurloos neervalt om daarna met volle moed jezelf in beweging te brengen. Waarnaartoe?

Wat is dan echt leven in het rad van het oneindig herhalen van het verleden? Het verlangen naar de toekomst? Wat vertellen de zovele therapievormen jou over het rad van herhaling waarin je niet uit kunt ontsnappen. Worden je dan medicijnen voorgeschreven om het idee te hebben om te kunnen ontsnappen uit het rad? Meestal weten psychiaters en psychologen die alles vanuit ‘wetenschappelijke’ hoek bekijken het zelf niet (meer). Doorsturen en doorverwijzen naar de volgende. Ook dat is een rad waarin niemand blijkt te ontsnappen.

Hoe kun je totaal leven als je in cirkeltjes blijft ronddraaien? Loskomen van alle kunstmatige artificiële simulaties. Welke therapievorm je ook zoekt. Voel zelf of je in dat rad blijft rondlopen.

Ik rond dit blog af met het volgende verhaal waarbij je zelf kunt invoelen en ervaren:
Adidas Schoenen Kant Bibliotheek Hardinxveld nl Wit fY7gyb6 Voor het eerst in Londen en alleen, wenkt een zakenman een taxi en vraagt de chauffeur om hem ergens naartoe te brengen waar hij zijn eenzaamheid kan vergeten. Hij wordt afgezet en belt aan bij een huis dat de chauffeur hem heeft aangewezen. Er gaat een luikje open en een overduidelijk sexy vrouwenstem vraagt die man wat hij wenst.
‘Ik wil genaaid worden,’ antwoordt de bezoeker.
‘Oké, meneer,’ zegt de vrouw,’ maar omdat dit een privé-club is, moet u eerst twintig pond door de brievenbus schuiven bij wijze van introductie.’
Die man doet wat hem wordt gevraagd, het luikje gaat dicht en hij wacht af.
Roze Meisjes En Elsa Anna Afbeelding Frozen Met Horloges Horloge I9D2YWHE De tijd gaat voorbij maar er gebeurt niets. Na vijf minuten begint hij op de deur te bonzen en weer gaat het luikje open.
‘Ik wil genaaid worden,’ zegt de man.
‘Wat, alweer?’ zegt de stem.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45

Consulent van de week

Paragnost Astrid (2)

Adidas Schoenen Kant Bibliotheek Hardinxveld nl Wit fY7gyb6

Astrid (2) is ook niet onbekend in paraland en is sinds kort lid van ons team. Onze nieuwe aanwinst staat deze week in de Spotlight!!

Lees meer

Bellen met credits

Paragnost Eddie App IOS

Adidas Schoenen Kant Bibliotheek Hardinxveld nl Wit fY7gyb6

Paragnost Eddie App Android

Paranormaal Blog

Gastenboek

 • Lieve Bellers/Klanten Ik ben van 17/05 tot 26/05 op vakantie om jullie van af 27/05 weer fris en opgeladen te kunnen helpen Gr Astrid box 12

  Mint Korte Multi Velvet Zalando nl Dress Jurk Print Salma eWbDHIE29YLees meer »
 • Ziener Kim

  Hoi Kim, Bijna een jaar voorspelde je mij steeds dat ik als zelfstandige aan het werk ga. Ik zag het niet voor mogelijk omdat ik nog met mijn opleiding bezig ben. Je zag dat steeds en bleef dat bij elke contact weer vertellen. Ik sta versteld want d

  Lees meer »
 • Paragnost Faith

  Lieve Faith, ik sprak je over een werk bij een bedrijf.. je zei : ik zie je daar niet hoor, je gaat de indruk krijgen dat ze met je als het ware een spelletje spelen. Het was niet echt duidelijk voor mij tot vorige vrijdag ! Ik ging me oorspronkelij

  Lees meer »
 • Beste bellers, Door familieomstandigheden ben ik de komende periode onregelmatig online. Groet, Désirée Box 08

  Lees meer »
 • Medium Gerard

  Adidas Schoenen Kant Bibliotheek Hardinxveld nl Wit fY7gyb6

  Gerard is sinds jaren mijn vaste consulent. Hij is integer, professioneel, een aardig woordje en geeft bondig zijn inzichten. Door mijn nieuwe situatie, bevestigde hij maar weer eens hoe enorm onderlegd hij is in het “zien” en “aanvoelen”, al

  Lees meer »
Adidas Schoenen Kant Bibliotheek Hardinxveld nl Wit fY7gyb6

DisclaimerContactAlgemene voorwaardenPrivacy statementAdidas Schoenen Kant Bibliotheek Hardinxveld nl Wit fY7gyb6Inlog

© 2019 ‐ Paragnost Eddie & Consulenten ‐ powered by nme

bean l L 2 Dames voor Zcloud sandalen84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 Chaco LqRcj354A

Sporthorloge Blauw Plus Fenix Garmin 5s nP80wkO